Обединени земеделци подкрепиха ГЕРБ, защото тя е демократично представената партия. В

...
Обединени земеделци подкрепиха ГЕРБ, защото тя е демократично представената партия. В
Коментари Харесай

Д-р Анастасия Мозер сравни Иван Костов и Бойко Борисов

Обединени земеделци поддържаха ГЕРБ, тъй като тя е демократично показаната партия. В Народното събрание няма друга от демократичните партии. ГЕРБ няма опция. Това сподели почетният ръководител на „ Обединени земеделци “ доктор Анастасия Мозер в предаването " Лице в лице " по БТВ.

„ Групата на евродепутатите от ГЕРБ е доста дейна и се надявам по този начин да продължи. Надявам се и на едно бъдещо съдействие за локалните избори. Те в този момент се отварят повече и споделят, че ще си сътрудничат с всички демократично показани партии. Десните партии би трябвало да преодолеят своя политически нарцисизъм “, означи тя.

Д-р Мозер напомни, че по време на ръководството на ОДС във времето на прехода са спечелили с безусловно болшинство. „ България беше аварирала, а по време на ръководството на ОДС тя си стъпи на краката. Имаше 500% инфлация. Получавахме по няколко $ заплата. Нямаше нищо по магазините. Управлението ни върна България на европейската карта “.

Тя сравни Иван Костов и Бойко Борисов. „ Двамата са доста разнообразни по темперамент. Борисов също като Костов се бори героичен да направи нещо. Костов сложи България на картата на Европа, Борисов прави същото. България е една страна с престиж в Европейски Съюз. Най-доброто нещо е пътят ни към европейско единение. Иван Костов беше един костелив орех, имаше корав темперамент “, означи почетният ръководител на „ Обединени земеделци “.

Според нея грешките на прехода са корупцията и неналичието на самостоятелна правосъдна власт. Само корупцията може да компрометира демокрацията. Надявам се, че тя ще бъде обуздана. Важно е да не се нарушават законите, тъй като в един миг се обръщат против политиците “, акцентира тя.

„ Демокрацията е развой и продължава, тя би трябвало да се отстоява “, безапелационна беше Анастасия Мозер.

Десният политик проучва и ръководството на Доналд Тръмп. „ Америка стопански е добре. Безработицата е на едно рекордно ниско равнище. Това се приема добре от американците. Тръмп е тепегьоз и не му прави усещане, че има доста хора, които не го харесват “. Европейски Съюз е една велика концепция и аз не бих си трансформирала възгледите, сподели още Мозер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР